KULLANICI MENÜSÜ

ERAS-Network Nedir?

ERAS-Network, ERAS ilgili tüm alanlarda interdisipliner, çok merkezli bilimsel çalışmalar yapmak amacıyla ERAS Türkiye Derneği tarafından oluşturulmuş bir bilimsel araşmalar ve işbirliği platformudur. Bilimsel bir projenin önerilmesinden, projenin değerlendirilmesine; online olarak verilerin toplanabilmesi için elektronik olgu rapor formlarının hazırlanması ve verilerin toplanmasından, verilerin izlenip kontrol edilmesi, analiz için hazırlanması, ve yayın oluşturulmasına kadar tüm süreçlerin yönetilmesini sağlayan araçlar sunmaktadır.

ERAS-Network neler sağlar?

  • ERAS gibi pek çok bilim alanını ve meslek grubunu ilgilendiren ve çok fazla detay içeren bir konuda çalışmak isteyen sağlık profesyonellerinin birbiriyle buluşmasını sağlar.
  • Araştırmacılara, geniş hasta kohortları, klinik tedavi protokolleri oluşturma ve yüksek kalitede araştırma yapmak/yürütmek konularında önemli araçlar sağlar.
  • Sağlam ve güvenli bir elektronik veri toplama sistemi ile ulusal verileri biriktirme ve bu veriler ile pek çok yeni araştırma için kaynak sağlar.
  • Araştırmacılara, gerçekleştirmek istediği proje ile ilgili danışma ve süreç yönetim desteği sağlar.
  • Platform sadece ERAS-Network üyelerinin kullanımına açıktır. Üye olmak için bilgiler eksiksiz doldurularak başvuru yapılmalıdır.



    Tüm hakları ERAS Derneği’ne aittir. İzinsiz herhangi bir alıntı yapılamaz.